Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
Draga (Prenume),

Suntem mandri ca Raiffeisen Bank este membru al sindicatului de intermediere a Ofertei Publice Initiale de actiuni existente ale DIGI Communications N.V. (actionarul majoritar al RCS & RDS S.A.), oferta ce se va desfasura in perioada 28.04 -10.05.2017, in vederea listarii actiunilor companiei la Bursa de Valori Bucuresti.

Investitorii de retail au dreptul la o reducere de 7% din pretul final de oferta pentru subscrierile efectuate in mod valabil in primele 5 zile lucratoare din perioada de oferta si la o reducere de 3% din pretul final de oferta pentru subscrierile efectuate in mod valabil din a 6-a pana intr-a 8-a zi lucratoare din perioada de oferta.

DIGI Communications este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania si Ungaria, in ceea ce priveste numarul unitatilor generatoare de venituri.

Pentru mai multe detalii te rugam sa consulti Prospectul de emisiune aici www.raiffeisen.ro/digi/.

Cu prietenie,
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Direct   *2000
Luni-vineri: 8:00-22:00; sambata: 9:00-17:30
Numar cu tarif normal apelabil din orice retea din intreaga tara
E-mail: direct@raiffeisen.ro
www.raiffeisen.ro
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termeni legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.