Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
Platesti cu cardul la administratii
Acum nu mai e nevoie sa ai la tine numerar, nici sa pierzi timp cu un drum la bancomat atunci cand te pornesti sa platesti taxele si impozitele. Poti plati cu orice card Visa la administratia ta locala, usor, rapid si sigur, asa cum te-ai obisnuit. In plus, comisionul este 0 pentru orice plata cu cardul.
Platesti cu cardul online
Anul acesta exista peste 260 de administratii locale inrolate pe www.ghiseul.ro, iar de acum poti plati online chiar si amenzi si alte 30 de taxe si impozite catre ANAF. In plus, pe www.ghiseul.ro platesti usor si sigur, fara comision si fara a fi nevoie sa iti ridici datele de autentificare (utilizator si parola) de la administratiile locale pentru ca le vei primi direct pe mail, in doar cateva minute.
Din 2017, asadar, te achiti de taxe si impozite la fel de usor ca atunci cand faci shopping online!
Aici pentru tine,
Raiffeisen Bank
 
Contacteaza-ne
 
Call Center Raiffeisen Direct
 
*2000
 
 
Program non-stop
 
Numar cu tarif normal apelabil
din orice retea din intreaga tara.
 
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.
www.raiffeisen.ro