Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici.

Buna, Prenume!

Ne bucuram ca ai ales serviciul nostru de internet banking, Raiffeisen Online.

Te invitam sa il folosesti chiar la plata urmatoarei facturi de utilitati sau atunci cand vrei sa transferi bani unui prieten.

Beneficiezi garantat de:

comisioane cu pana la 85% mai mici decat la ghiseu

tranzactii rapide si sigure catre conturile proprii si alte conturi

plata simpla a facturilor de utilitati

Vezi demo si convinge-te cat de simplu este sa faci Smart Banking!

Mai mult, fiecare tranzactie efectuata prin Raiffeisen Online sau prin Raiffeisen Smart Mobile iti aduce o sansa in plus pentru castigarea unui iPhone 5s pe zi.

Afla mai multe

Perioada promotiei: 20 aprilie - 30 noiembrie 2015, inclusiv. Vezi Regulamentul promotiei.

E normal ca totul sa fie simplu atunci cand faci Smart Banking de oriunde!

Cu prietenie,
Raiffeisen Bank

Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termeni legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.