Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
Draga,
[prenume]
 
Vrei sa redecorezi livingul acum si sa lasi bucataria pentru la toamna? Parca ai vrea si un pat mai confortabil in dormitor, nu-i asa?

Ti-ai facut atat de multe planuri pentru casa ta incat nici nu stii de unde sa incepi.

Incepe cu toate! La Mobexpert iti iei produsele preferate pentru casa acum si platesti in 18 rate cu ZERO dobanda prin cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank.

Cu prietenie,
Raiffeisen Bank
Avantajele tale
 
+ Platesti in pana la 18 rate fara dobanda
+ 0% comision pentru platile la comercianti
Oferte
pentru tine
 
Descopera acum ofertele in magazine.
 
Contacteaza-ne
 
Call Center Raiffeisen Direct
 
*2000
 
Program non-stop
 
Numar cu tarif normal apelabil din orice retea din intreaga tara.
 
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Viata Fara CA$H
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.
www.raiffeisen.ro