Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
Draga,
[prenume]
 
Cum stai cu planurile de vacanta?

Te-ai gandit cum ar fi sa pleci in Grecia? Dar in Spania?

Ei bine, Mareea ti-a pregatit o multime de oferte catre destinatii exotice din Spania, Turcia si Grecia (Creta, Corfu, Rhodos, Zakynthos, Halkidiki si Riviera Olimpului), toate la preturi speciale.

Mai mult decat atat, cardul tau de cumparaturi Raiffeisen Bank iti aduce si o reducere suplimentara de 5%!
Oferte pentru tine
 
Acum beneficiezi de reducerea speciala de 5% ca sa iti iei vacanta visata platind in perioada 10 iulie – 10 august prin card emis de Raiffeisen Bank, integral, la POS, online, sau in maxim 12 rate.
Prinde ofertele ! Descopera mai multe ocazii pe site.
Cu prietenie,
Raiffeisen Bank
 
 
 
Contacteaza-ne
 
Call Center Raiffeisen Direct
 
*2000
 
Program non-stop
 
Numar cu tarif normal apelabil din orice retea din intreaga tara.
 
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Viata Fara CA$H
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.
www.raiffeisen.ro