Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
Draga,
[prenume]
 
Stim ca planurile tale nu iau niciodata vacanta.
De aceea, la Dedeman gasesti mereu oferte pentru orice idee, oricat de indrazneata.

Asa ca poti amenaja casa in voie, poti decora orice camera in stilul tau sau poti transforma gradina intr-un spatiu de relaxare potrivit zilelor calduroase de vara si serilor alaturi de familie si prieteni.

Partea cea mai buna este ca iti poti pune ideile in practica chiar acum, pentru ca prin cardul de cumparaturi de la Raiffeisen Bank ai rate fara dobanda in magazinele Dedeman!
Oferte pentru tine
 
Acum beneficiezi de 12 rate fara dobanda la cumparaturi de peste 300 Lei din Dedeman prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank.
Vino in magazinele sau descopera produsele si ofertele pe site.
Cu prietenie,
Raiffeisen Bank
 
 
 
Contacteaza-ne
 
Call Center Raiffeisen Direct
 
*2000
 
Program non-stop
 
Numar cu tarif normal apelabil din orice retea din intreaga tara.
 
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Viata Fara CA$H
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Raiffeisen Bank Romania
 
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.
www.raiffeisen.ro