Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

Draga Prenume,

Acum ai mai multe motive sa mergi la cumparaturi!

Fie ca vrei o tinuta de seara sau sa-ti imbogatesti garderoba, acum beneficiezi de reduceri la partenerii Multishop, iar daca platesti prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank poti beneficia de rate fara dobanda.


Parteneri:

Surprinde vara in cati megapixeli vrei tu si aminteste-ti fiecare moment frumos din vacanta
Paseste in stilul tau oriunde vei fi vara aceasta

Numarul de rate afisat pentru fiecare partener este cel maxim, existand posibilitatea platii in mai putine rate.

Consulta lista completa a partenerilor Multishop aici.


Cu prietenie,
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Direct *2000

Program non-stop
Numar cu tarif normal apelabil din orice retea din intreaga tara
E-mail: direct@raiffeisen.ro

www.raiffeisen.ro


Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termeni legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.

http://www.nissa.com/mmxv/ro/ http://shop.depot96.ro/ http://www.motivi.com/ http://www.suvari.com.tr/eng.html http://musette.ro/ro/ http://www.benvenuti.ro/ http://www.pantofibata.ro/ http://www.ilpasso.ro/ http://www.humanic.net/int