Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
Buna!

Ce planuri ai pana incepe facultatea? Nu de alta, dar iti vindem un super pont: s-a lansat cea de-a 4-a editie StudentBiz.

Asta inseamna ca acum poti sa iti transformi pasiunea intr-o afacere. Virtuala, deocamdata, dar care poate deveni una pe bune cu marele premiu de 5.000 Euro.
Mai bine hai sa vezi tot ce poti castiga:
 
 
Samsung Galaxy S7 edge
Polaroid Instant Snap
Alege-ti afacerea care ti se potriveste si intra zilnic sa aduni cat mai multe puncte. Tu ce vrei sa fii?
 
Dar hai sa-ti spunem cum ai si mai multe sanse la premii in #StudentBiz: cu Studentocardul, pe care ti-l faci cu ZERO costuri si il folosesti tot cu ZERO costuri.
 
Inscrie-te acum in cel mai tare joc pentru studenti, distreaza-te si castiga.
 
 
Banca studentilor pasionati,
Raiffeisen Bank
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.
www.raiffeisen.ro