Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

Stimate Dl./ Stimata Dna. <Prenume Nume>,

Friedrich Raiffeisen Romania implineste 5 ani


Va multumim pentru increderea acordata in decursul acestor 5 ani!
Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnat in 2016 cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania de cele 3 prestigioase publicatii financiare internationale: Euromoney, The Banker & Professional Wealth Management si Global Finance.

Aceste premii sunt cele mai importante distinctii acordate in domeniu si este prima data in Romania cand un serviciu local Private Banking primeste aceasta recunoastere. Distinctiile sunt oferite in urma unei analize care vizeaza toata gama de servicii si produse oferite clientilor de Private Banking.

Pretuim parteneriatul pe termen lung pe care l-am construit cu incredere si respect. Ne bazam in continuare pe opinia oferita cu privire la serviciile create special pentru dumneavoastra.

Consultanta Financiara

Ne dorim sa va sprijinim in indeplinirea celor mai diverse obiective financiare. De aceea, consultanta noastra de investitii este intotdeauna precedata de o analiza amanuntita a orizontului de timp investitional, a tolerantei si capacitatii dumneavoastra de a va asuma riscuri si, nu in ultimul rand, tinand cont de datele macroeconomice existente. Totul se transforma intr-o solutie personalizata, adaptata la contextul economic actual.

MasterCard World Elite - Dorinte implinite!

Pentru ca vin sarbatorile de iarna si poate va doriti cea mai sofisticata petrecere pentru invitatii dumneavoastra, Serviciul Consierge atasat cardului MasterCard World Elite va rezolva si cele mai iesite din comun dorinte. Accesand Consierge, castigati timp pretios si eliminati partea epuizanta a negocierilor si organizarii.

Sunteti indecisi privind cadourile pentru cei dragi? Cu ofertele World Elite MasterCard posibilitatile sunt infinite.

Prin MasterCard Premium Offers va puteti bucura de discounturi de pana la 20% si experiente exclusiviste la cei mai renumiti comercianti din Romania.

Iar MasterCard Priceless Cities va ofera avantaje si privilegii in cele mai populare destinatii de vacanta precum Londra, Paris, Roma, Milano, alaturi de alte peste 30 de orase si teritorii.

Va stam la dispozitie oricand si va oferim o linie telefonica dedicata, care poate fi accesata 24/7 doar de catre clientii de FWR.

Va multumim,
Echipa Friedrich Wilhelm Raiffeisen

004.021.306.77.77


www.fwrbanking.ro

Apelabil 24/7

Ne puteti contacta la numarul
de telefon dedicat clientilor
Friedrich Wilhelm Raiffeisen

Acest e-mail este adresat exclusiv clientilor diviziei de private banking a Raiffeisen Bank SA (agentia Friedrich Wilhelm Raiffeisen). Cititi precizarile de pe adresa de internet a Raiffeisen Bank SA pentru a lua cunostinta de posibilele conflicte de interese sau alte cazuri de divulgare a unor informatii de interes. Ati primit acest email deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului dvs. pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj va este adresat din partea Raiffeisen Bank S.A. cu scopul de a va informa cu privire la principalele evolutii pe pietele analizate. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam deoarece: contine datele de identificare ale expeditorului; contine instructiuni de dezabonare; primirea mesajului nu va implica financiar. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, va rugam sa adaugati adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul dumneavoastra, pentru a va asigura ca primiti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A. Cititi Termenii legali.

Daca nu mai doriti sa primiti informari pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasati urmatorul link: Click aici.