Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
Draga [prenume],

Bine ai venit la Raiffeisen Bank! Ne bucuram ca esti clientul nostru.

Peste 500.000 dintre clientii nostri au ales cel mai usor mod de a face banking si folosesc, pentru serviciile si operatiunile lor zilnice, aplicatia de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile.

Incearca si tu Smart Mobile si poti castiga un super premiu. Activeaza si logheaza-te in aplicatie pana pe 14 ianuarie 2019 si poti castiga un iPhone 7, in fiecare saptamana.
E foarte usor. Urmeaza acesti pasi si intri automat in tragerea la sorti. Succes!
Cu prietenie,
Raiffeisen Bank
Call Center Raiffeisen Direct
*2000
Luni - Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata: 9:00 - 17:30
Program non-stop: suportul operatorului nostru virtual ANA
Numar cu tarif normal apelabil
din orice retea din intreaga tara.
Ai primit acest mesaj deoarece datele tale de contact sunt in baza de date a Raiffeisen Bank SA, ca urmare a exprimarii acordului pentru marketing direct, respectiv pentru comunicarea de informatii si/sau oferte personalizate cu privire la produse, servicii si activitati ale Raiffeisen Bank SA si/sau ale partenerilor acesteia.
De asemenea, ai putea primi acest mesaj si in cazul in care ne-ai furnizat datele tale de contact cu ocazia achizitionarii unui produs sau a unui serviciu oferit de Raiffeisen Bank SA, fara a te opune activitatilor de marketing anterior mentionate.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza Politica privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea. Citeste Termenii legali.
Daca doresti sa nu mai primesti astfel de mesaje, te rugam sa utilizezi linkul pentru dezabonare. Click aici.

Potrivit legislatiei din domeniul comertului electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece contine datele de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare si, de asemenea, primirea acestui mesaj nu te implica financiar.
www.raiffeisen.ro