Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
 
 
Draga [Prenume Nume],

Concedii, excursii, plimbari prin tara sau in strainatate. Vara a venit si le-a adus pe toate. Ai putea sa te bucuri de toate aceste momente cu cardul de credit Mastercard Gold / World pentru a carui alegere inspirata iti multumim!

Dorim sa-ti reamintim principalele beneficii de care ai parte in calitate de posesor al unui card de credit Mastercard Gold / World, ca sa fii pregatit pentru o vara plina de aventuri placute:
 
Asigurare de calatorie pre-activata, atasata cardului.
 
Reduceri la sute de parteneri premium din zona de fashion, gourmet, beauty, deco, calatorii, business si dezvoltare personala, atat in tara, cat si in strainatate. Consulta lista completa a ofertelor premium locale aici.
 
Rate fara dobanda la toti partenerii nostri, atat in magazine, cat si online. Consulta lista completa a partenerilor aici.
 
Pentru informatii complete despre toate beneficiile atasate cardului tau, te invitam sa contactezi bancherul personal.

Cu prietenie,
Raiffeisen Premium Banking
 
 
www.raiffeisenpremium.ro
0800 811 111
 
Program non-stop
Numar apelabil gratuit, din orice retea de telefonie din tara.
 
 
Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termeni legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.