Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
E normal sa platesti cu Mastercard.
Asa cum e normal sa iti doresti o masina eco.
Plateste in Mega Image cu cardul tau Mastercard®, emis de Raiffeisen Bank, inscrie valoarea tranzactiei si poti castiga:
In plus, ai o extra sansa la al treilea premiu, oferit special de Raiffeisen Bank pentru toti clientii sai care fac plati la Mega Image cu cardul Mastercard sau Maestro pana pe 30 iunie: unul dintre cele 10 de vouchere in valoare de 100 euro pentru cumparaturile tale. Vezi aici tot!
Promotie valabila in perioada 15 Mai – 30 Iunie 2018, in toate magazinele Mega Image si Shop & Go de pe teritoriul Romaniei. Valoarea comerciala bruta a premiilor este de 136,247 lei. Consulta regulamentul pe participare.mastercard.ro
Ai primit acest mesaj deoarece datele tale de contact sunt in baza de date a Raiffeisen Bank SA, ca urmare a exprimarii acordului pentru marketing direct, respectiv pentru comunicarea de informatii si/sau oferte personalizate cu privire la produse, servicii si activitati ale Raiffeisen Bank SA si/sau ale partenerilor acesteia. De asemenea, ai putea primi acest mesaj si in cazul in care ne-ai furnizat datele tale de contact cu ocazia achizitionarii unui produs sau a unui serviciu oferit de Raiffeisen Bank SA, fara a te opune activitatilor de marketing anterior mentionate.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza Politica privind protectia datelor cu caracter personal si confidentialitatea. Citeste Termenii legali.

Daca doresti sa nu mai primesti astfel de mesaje, te rugam sa utilizezi linkul pentru dezabonare. Click aici.

Potrivit legislatiei din domeniul comertului electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece contine datele de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare si, de asemenea, primirea acestui mesaj nu te implica financiar.
www.raiffeisen.ro