Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

Plateste cumparaturile din Kaufland
cu orice card Visa de la Raiffeisen Bank
si le poti transforma intr-un castig
la casa de marcat.


Tot ce trebuie sa faci este sa platesti cu cardul Visa in orice magazin Kaufland
in perioada 16 noiembrie - 27 decembrie chiar si cele mai mici cumparaturi.

Pentru fiecare achizitie vei primi un talon de promotie. Deschide talonul si afla pe loc daca ai castigat unul dintre cele 5000 de vouchere in valoare de 100, 50, 20 si 10 Lei.

Mergi cu bonul fiscal si talonul castigator la biroul de informatii si vei primi voucherul ce poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturile in Kaufland.

Asigura-te ca ai cardul Visa la tine cand mergi la cumparaturi!

Campania este valabila intre 16 noiembrie – 27 decembrie 2015 in toate magazinele Kaufland.
Valoarea totala a premiilor este de 85.000 Lei.
Regulamentul este disponibil pe www.kaufland.ro si in magazinele Kaufland.


Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar; Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.


Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.