Dragi colegi,


Anul acesta a fost unul aniversar pentru Raiffeisen Bank: am implinit 20 de ani pe piata romaneasca, un bun prilej pentru a sarbatori, dar si pentru a face bilantul. Este o traditie ca la final de an sau, cum este cazul nostru acum, la aniversarile importante, sa ne uitam la realizari, la reusitele echipei, dar si la provocarile care ne asteapta in viitor. Ca fost sportiv de performanta ma declar greu de multumit, insa, daca ne uitam la drumul pe care l-am parcurs pana astazi, sunt incantat de ceea ce am realizat.
E important insa sa ne uitam si la viitor, unul in care ne propunem sa fim o banca mai agila si sa inregistram o crestere peste media pietei, dar si sa investim, asa cum am mai spus, in cel putin trei directii: in relatia cu clientii, in traininguri si in tehnologie. Ma astept in continuare la provocari din partea mediului economic si politic, dar am incredere ca le vom face fata, ca si pana acum.

20 de ani de Raiffeisen Bank in Romania nu ar fi fost posibili fara voi toti, cei care formati echipa Raiffeisen Bank. Va sunt recunoscator tuturor pentru eforturile de zi cu zi, pentru angajamentul, determinarea si responsabilitatea cu care contribuiti la cresterea orgaizatiei noastre.

Va doresc un Craciun fericit tuturor, alaturi de cei dragi, un An Nou bun si implinit! Ceea ce imi doresc eu pentru 2018 este sa fim solidari si sa lucram impreuna pentru o Romanie mai prospera!


La multi ani!
Raiffeisen Bank