Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
Buna!

Stii deja ca vrem sa fim mereu cu un pas inainte, sa evoluam, sa fim cat mai digitali si eficienti.
Putem deveni astfel daca toate lucrurile functioneaza bine, inclusiv telefonul tau mobil.
Te anuntam cu bucurie ca ti-am pregatit o surpriza: a venit momentul sa il schimbi.
ESTI PREGATIT PENTRU UN UPGRADE?
In perioada urmatoare, ai posibilitatea sa iti schimbi telefonul vechi, alegand una dintre urmatoarele optiuni:
MOTOROLA G6
Poti alege noul telefon Motorola, Moto G6; Moto G6 este un telefon performant si "tanar", fiind lansat in urma cu o luna. El are toate capabilitatile necesare sa te sustina in activitatea ta zilnica. Aceasta optiune nu presupune niciun cost din partea ta, iar conditiile de utilizare raman neschimbate fata de cele curente.
VOUCHER 150€
Ca alternativa, daca vrei un alt model de telefon, ti-am pregatit un vouncher de 150 de euro, pe care il poti folosi in reteaua Vodafone, la achizitionarea unui aparat dintr-o lista agreata.
Telefonul iti apartine, dar va face obiectul conditiilor de securitate Raiffeisen Bank pentru profilul de munca.
Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza ai aici filmuletul de prezentare al Moto G6 si lista de telefoane pentru care poti primi voucher-ul de 150 de euro.

Nu esti inca hotarat? Poti testa noul Moto G6 in spatiile special amenajate din Bucuresti (Administratia Centrala, Cladirea Office, 24 mai 2018, 9:00 - 17:00) si Brasov (Centrul Operational Brasov, 25 mai 2018, 9:00 - 17:00).

La finalul perioadei de testare, te rugam sa completezi acest formular, pentru a-ti exprima optiunea. Ai timp pana pe 4 iunie 2018. Daca ai intrebari, poti consulta lista de Intrebari frecvente de aici sau ne poti trimite un mesaj pe rconnect@raiffeisen.ro.

Vom reveni cu detalii despre distributia telefoanelor dupa aceasta data.


Iti multumim!
Echipa Raiffeisen Bank