Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici
Dragi colegi,

Strategia noastra este, asa cum stiti deja, sa devenim o banca mai agila, cu o crestere peste media pietei si sa investim in cel putin trei directii esentiale pentru viitorul Raiffeisen Bank: in relatia cu clientii, in dezvoltarea oamenilor si in tehnologie.

In 2018, si nu numai, este necesar sa avem o alta abordare asupra modului in care facem banking, iar aceasta presupune sa facem fata cu multa responsabilitate unei realitati tot mai complexe, marcata de nevoia de a oferi clientilor nostri servicii exceptionale, simple si usor de utilizat.
ROLUL VOSTRU ESTE ESENTIAL
Iar cel mai important rol care va revine este acela de a va ghida colegii, de a le oferi o directie, un scop si de a-i inspira si motiva, pentru ca toate aceste lucruri ne vor ajuta sa obtinem rezultate foarte bune.
AVEM NEVOIE DE LIDERI EFICIENTI
A fi un lider eficient inseamna mai mult decat un set de competente si abilitati. Inseamna sa comunicam cu impact si sa conducem corect, cu integritate, agilitate si adaptabilitate, sa gandim matur, realist si inovator. In acelasi timp, inseamna sa avem valori si intentii comune cu cele ale colegilor nostri si sa cream contextul pentru dezvoltarea unor noi abilitati, pentru noi si pentru oamenii nostri.
FACTORI CHEIE PENTRU SUCCESUL UNUI LIDER
RAIFFEISEN LEAD2LEADERSHIP
o noua perspectiva de dezvoltare
Pentru ca mai avem de lucru pentru a obtine un model de leadership omogen in cadrul Raiffeisen Bank, va propun o perspectiva de dezvoltare diferita, pe care am numit-o Raiffeisen Lead2Leadership. Aceasta include un Development Center si un Recognition Program si se adreseaza tuturor directorilor si managerilor cu responsabilitati legate de people management.

Raiffeisen Lead2Leadership isi propune sa construiasca un mediu propice dezvoltarii leadership-ului in banca, sa evalueze potentialul, punctele tari si nevoile de dezvoltare ale fiecaruia dintre noi, totul concretizandu-se intr-un plan individual de dezvoltare creionat pentru fiecare participant in program.
SCOPUL SI BENEFICIILE CENTRULUI DE DEZVOLTARE
De a face un inventar al abilitatilor existente la nivelul echipei de management, cu scopul de a determina decalajul dintre nivelul dorit si stadiul curent al abilitatilor cu importanta strategica pentru dezvoltarea bancii.

Acesta va crea premisele pentru alinierea obiectivelor organizationale pe termen lung cu cele ale dezvoltarii echipei de management, pentru atingerea obiectivelor de business.


De a identifica stadiul nevoilor individuale de dezvoltare (inventarul abilitatilor personale) si a furniza feedback personalizat, cu rolul de a accelera saltul catre invatare.
In paralel cu Centrul de dezvoltare, Programul de motivare si recunoastere a liderilor este si el in curs de creionare.
START! FEBRUARIE 2018
Raiffeisen Lead2Leadership va incepe in februarie. Mai multe informatii despre etapele pe care le vom parcurge veti primi in perioada urmatoare.

Contez pe participarea voastra responsabila in tot ceea ce inseamna acest program si pe faptul ca veti folosi toate instrumentele si resursele puse la dispozitie in asa fel incat, intr-un an, sa obtinem un progres real in directia atingerii viziunii noastre, aceea de a avea una dintre cele mai bune echipe de leadership din industria bancara!
Steven van Groningen