Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

Stimate client,

Va multumim ca ati ales Raiffeisen Bank, incurajandu-ne sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra prin produse si servicii de calitate.

Sunteti client Friedrich Wilhelm Raiffeisen si beneficiati de un pachet dedicat de servicii, special creat pentru a raspunde asteptarilor dumneavoastra in relatia cu banca. Stim cat este de important sa aveti informatii la zi in legatura cu acest pachet dedicat, dar si despre toate produsele si serviciile din portofoliul nostru.

In acest sens, va prezentam modificarile aduse conditiilor generale contractuale pentru clientii nostri persoane fizice. Dorim sa subliniem faptul ca prezenta notificare nu modifica beneficiile de cost incluse in pachetul dumneavoastra de cont curent, in masura in care detineti un astfel de produs bancar, acestea ramanand la nivelul agreat conform conventiilor contractuale specifice.

Va reamintim ca puteti obtine oricand informatii referitoare la produsele bancare detinute de catre dumneavoastra in relatie cu Raiffeisen Bank prin intermediul bancherului personal sau in oricare unitate teritoriala a bancii.

Principalele modificari care fac obiectul prezentei notificari vizeaza:
  • A.   Conventiile contractuale incheiate cu Raiffeisen Bank pentru furnizarea de servicii si produse;
  • B.   Contractul privind serviciul de consultanta;
  • C.   Prevederile Conditiilor Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice.
Modificarile comunicate se vor aplica in aceleasi conditii si contractelor incheiate cu Raiffeisen Bank de catre titulari minori reprezentati/asistati de reprezentant legal.

In cazul in care aveti calitatea de reprezentant legal al unui titular minor client al bancii si utilizator al serviciilor de cont curent si al serviciilor atasate acestuia, in masura in care nu sunteti de acord cu modificarile notificate si Anexa 1, aveti dreptul de a reprezenta/asista minorul in vederea denuntarii in mod gratuit a contractelor cu Raiffeisen Bank pana la data de 4 decembrie 2017.

In documentele atasate veti regasi detaliile complete despre toate modificarile efectuate, datele de intrare in vigoare ale acestora, precum si informatii pentru situatia in care nu sunteti de acord cu modificarile propuse.

Pentru mai multe informatii si clarificari, va stam la dispozitie la serviciul de relatii cu clientii, la numarul de telefon 021 306 7777, numar de telefon cu tarif normal, precum si prin intermediul bancherului personal.

Cu consideratie,
Raiffeisen Bank
Read the English version >
004.021.306.7777
www.fwrbanking.ro
Apelabil 24/7

Ne puteti contacta la numarul
de telefon dedicat clientilor
Friedrich Wilhelm Raiffeisen
Raiffeisen Bank S.A. Administratia Centrala Cladirea Sky Tower, Calea Floreasca nr. 246C, sector 1, Bucuresti Cod 014476 Romania Phone: +4021 306 1000 Fax: +4021 230 0700 Email: centrala@raiffeisen.ro www.raiffeisen.ro C.U.I. 361820 Numar de inregistrare in Registrul Comertului J40/44/1991 Numar de inregistrare in Registrul Bancar RB-PJR-40-009/1999 Decizia ASF nr. A/75/30.01.2014 completata de Decizia ASF nr. A/239/27.03.2014, inregistrata in Registrul Public al ASF sub nr. PJR01INCR/400009 Cod de inregistrare fiscala RO361820 Capital social 1.200 mil. Lei Societate administrata in sistem dualist Cod BIC RZBRROBU Raiffeisen Direct: *2000, cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Telekom Romania Mobile. Avand in vedere ca ati indicat in mod direct adresa de email catre Banca cu ocazia punerii la dispozitie a produselor si serviciilor furnizate de catre Raiffeisen Bank si in conformitate cu prevederile documentului Conditii Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare pentru Persoane Fizice, ati primit acest email prin care va informam atat asupra modificarii grilei de taxe si comisioane cat si a unor prevederi contractuale cuprinse in documentatia incheiata de dumneavoastra in relatie cu Banca.

Daca nu mai doriti sa primiti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasati urmatorul link: Click aici.