Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

Alegerile intelepte iti aduc premii inteligente!

Draga Prenume,

Impreuna putem schimba lumea in bine, putin cate putin, prin alegerile noastre zilnice.

De aceea, acum poti opta pentru primirea raportului de activitate aferent cardului tau de cumparaturi exclusiv pe e-mail, la adresa ta declarata in relatie cu banca.

Astfel, vei avea acces la informatiile legate de cardul tau de cumparaturi mai rapid si cu un plus de confort.

Alege sa primesti raportul de activitate doar in format electronic, pe e-mail, si poti castiga, prin tragere la sorti, una dintre cele 6 tablete Apple iPad Air*.

Solicita modificarea in orice agentie Raiffeisen Bank sau suna acum la 021 323 9542, numar cu tarif normal apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila.

*Perioada promotiei: 1 martie - 31 august 2015. Vezi Regulamentul campaniei.

Cu prietenie,
Raiffeisen Bank

Afla mai multe aici

Raiffeisen Direct

*2000

Luni-vineri: 8:00-22:00; sambata: 9:00-17:30
Numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange, Telekom Romania Mobile

E-mail: direct@raiffeisen.ro
web: www.raiffeisen.ro

www.raiffeisen.ro

Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termeni legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A.,
apasa urmatorul link: Click aici.