Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici  
 
 
Stimate Dl./ Stimata Dna. [Prenume Nume],

Dorim sa va oferim constant servicii personalizate si sa venim in intampinarea nevoilor si stilului dumneavoastra de viata.

In acest sens, va prezentam mai jos cateva beneficii create pentru clientii Friedrich Wilhelm Raiffeisen.
 
Cardul de debit Mastercard Gold
Descopera beneficiile asigurarii de calatorie
 
Bucurati-va impreuna cu familia dumneavoastra de asistenta de calatorie in intreaga lume. Pentru a beneficia de pachetul complet de asigurari, pe tot parcursul calatoriei, trebuie sa achitati cel putin o cheltuiala legata de aceasta cu cardul de debit Gold, inainte de a iesi de pe teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre Asigurarea de Calatorie in strainatate, va invitam sa contactati bancherul personal.
 
 
Descoperiti libertatea
 
 
Cautati aventura la fiecare kilometru?

Va redefinim povestea si va oferim experienta unei noi forme de libertate.

Cu Friedrich Wilhelm Raiffeisen, beneficiati de aventura pe care o puteti avea oriunde. Va invitam sa va bucurati de noul MINI Countryman.
 
Programati un test drive   >
Sa transformi orice moment intr-o amintire: de nepretuit.
 
Orice pauza de la filmele dumneavoastra proiectate la TIFF poate deveni o super amintire cu Mastercard.

Cardul dumneavoastra Mastercard World sau World Elite de la Friedrich Wilhelm Raiffeisen va aduce numeroase oferte la comerciantii preferati din Cluj.

Va asteptam sa va bucurati de oferte!
 
Descoperiti catalogul de oferte   >
 
 
Pentru alte informatii, va stam la dispozitie oricand la linia telefonica dedicata, care poate fi accesata 24/7 doar de catre clientii FWR.
 
 
Va multumim,
Echipa Friedrich Wilhelm Raiffeisen
 
Best Private Bank
 
 
004.021.306.7777
 
www.fwrbanking.ro
 
Apelabil 24/7
Ne puteti contacta la numarul
de telefon dedicat clientilor
Friedrich Wilhelm Raiffeisen
 
Acest e-mail este adresat exclusiv clientilor diviziei de private banking a Raiffeisen Bank SA (agentia Friedrich Wilhelm Raiffeisen). Cititi precizarile de pe adresa de internet a Raiffeisen Bank SA pentru a lua cunostinta de posibilele conflicte de interese sau alte cazuri de divulgare a unor informatii de interes. Ati primit acest email deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului dvs. pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj va este adresat din partea Raiffeisen Bank S.A. cu scopul de a va informa cu privire la principalele evolutii pe pietele analizate. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam deoarece: contine datele de identificare ale expeditorului; contine instructiuni de dezabonare; primirea mesajului nu va implica financiar. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, va rugam sa adaugati adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul dumneavoastra, pentru a va asigura ca primiti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A. Cititi Termeni legali.

Daca nu mai doriti sa primiti informari pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasati urmatorul link: Click aici.