Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

A inceput Black Friday la Raiffeisen Bank!

Profita acum de reduceri si oferte speciale la credite, carduri de cumparaturi si carduri de debit.

Aplica exclusiv online in perioada 27 noiembrie - 3 decembrie pentru ofertele:

Grabeste-te! Numarul ofertelor este limitat. Campania se desfasoara in perioada 27 noiembrie - 3 decembrie 2015, inclusiv. Citeste Regulamentul.

Cu prietenie,
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Banl : Afla mai multe

Afla mai multe aici

Raiffeisen Direct

*2000

Luni-vineri: 8:00-22:00; sambata: 9:00-17:30
Numar cu tarif normal in retelele Vodafone, Orange
si Telekom Romania Mobile

E-mail: direct@raiffeisen.ro

www.raiffeisen.ro


Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram.In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: • contine datele de identificare ale expeditorului; • contine instructiuni de dezabonare; • primirea ofertei nu va implica financiar; Citeste Termenii legali.
In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.


Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.