Daca nu vizualizezi corect acest newsletter - click aici

logo

Buna, <Prenume>!

Totul se intampla super repede in ziua de azi. Asa ca n-ai timp de pierdut pentru nimic. Tocmai de aceea am inovat pentru tine aplicatia Smart Mobile, ca sa ai un plus de viteza atunci cand faci mobile banking.

Widgetul inovator Smart Mobile

Indiferent cum dai swipe, prin widgetul Smart Mobile:

  • vezi cati bani ai in cont
  • transferi bani catre sabloanele preferate

Seteaza widgetul din meniul aplicatiei, campul Administrare widget.

swipe catel
mobil


Cum iti iei Smart Mobile?

Daca ai deja internet banking

Iti poti activa serviciul de mobile banking din Raiffeisen Online unde iti setezi parola de autentificare, sau in orice agentie Raiffeisen Bank. Nu ramane decat sa descarci aplicatia Smart Mobile pe telefon si gata, tranzactionezi in siguranta de oriunde ai fi.


web base    

arrow


Cu prietenie,
Raiffeisen Bank

Raiffeisen Direct *2000

    Raiffeisen Direct *2000

Luni - vineri: 8:00 - 22:00
Sambata: 9:00 - 17:30
Numar cu tarif normal apelabil din
orice retea din intreaga tara
E-mail: direct@raiffeisen.ro

Ai primit acest email deoarece adresa ta este in baza de date a Raiffeisen Bank S.A., ca urmare a exprimarii acceptului tau pentru primire mesaje de informare de la Raiffeisen Bank S.A. Acest mesaj iti este adresat cu scopul de a te informa cu privire la serviciile/ produsele sau activitatile desfasurate de Raiffeisen Bank S.A. si iti este transmis in dorinta de a te tine la curent cu cele mai noi produse/ servicii pe care le oferim sau activitati pe care le desfasuram. In conformitate cu legea privind comertul electronic, acest mesaj nu poate fi considerat spam, deoarece: contine datele de identificare ale expeditorului; contine instructiuni de dezabonare; primirea ofertei nu va implica financiar. Citeste Termenii legali. In cazul in care furnizorul de servicii de Internet filtreaza e-mail-urile primite, te rugam sa adaugi adresa info@raiffeisenbank.ro in Address Book-ul tau, pentru a te asigura ca primesti la timp informarile din partea Raiffeisen Bank S.A.

Daca nu mai doresti sa primesti informatii pe email din partea Raiffeisen Bank S.A., apasa urmatorul link: Click aici.

www.raiffeisen.ro